Voorbeschouwing nacompetitie zaterdagvoetbal

Voorbeschouwing op de nacompetitiewedstrijden die zaterdag gespeeld worden.

Borger – NWVV

Zaterdag staat er een Kanaalstreekderby op het programma in de nacompetitie. Borger en NWVV kruisen de degens met elkaar voor een plek in de vierde klasse. NWVV eindigde als vierde in de 5e klasse F dankzij een sterke serie in de tweede seizoenshelft. Die vierde plek leverde een nacompetitieplek op. Borger eindigde als elfde in de 4e klasse E, maar moest het gehele seizoen tegen rechtstreekse degradatie vechten. Pas na twintig speelrondes verliet het de laatste plek en degradeerde MSC uiteindelijk. De Borgernaren zitten de laatste weken dan ook in een goede flow en lijken dan ook op voorhand favoriet tegen NWVV. Vorig seizoen speelden beide elftallen nog tegen elkaar in de vierde klasse en toen werd het 10-1 en 5-0 voor Borger. Of het dit keer zo makkelijk zal gaan voor de groenhemden is nog maar de vraag. Voor de winnaar van deze Kanaalstreekderby wacht Scheemda als volgende opponent.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Programma zondag 5 mei

Overzicht van de competitiewedstrijden die zondag op het programma staan.

Stand zaterdag 5e klasse F

Overzicht van de stand van de zaterdag 5e klasse F.

Programma zondag 8 maart

Overzicht van de competitiewedstrijden die zondag op het programma staan.