Onstwedder Boys blijft 4e klasser na nederlaag tegen SVN ’69

Onstwedder Boys speelt ook volgend seizoen in de 4e klasse, het verloor van SVN ’69.

Onstwedder Boys speelt ook volgend seizoen in de vierde klasse. De ploeg uit Onstwedde verloor in Nijveen met 4-2 van 3e klasser SVN ’69. De thuisploeg ging veel effectiever om met de kansen dan de gasten en plaatsten zich daardoor voor de finale van de nacompetitie.

Onder zonnige omstandigheden wist SVN in de eerste helft rond het half uur spelen op een 1-0 voorsprong te komen door een doelpunt van Niels Keizer. Niet veel later maakte Onstwedde de gelijkmaker door Harm Visser. Dat was niet de ruststand, want op slag van rust sloeg SVN nog een keer toe via Dennis van der Veen.

De spanning verdween in de tweede helft toen de thuisploeg de 3-1 liet aantekenen via opnieuw van der Veen. Toen het even later 4-1 werd door Denzel van Halen, was het pleit helemaal wel beslecht. Dat Gerko Scheper er in de slotfase nog 4-2 van maakte mocht verder niet meer baten. Onstwedder Boys komt ook volgend seizoen weer uit in de 4e klasse van het zaterdagvoetbal.