Pekelder Boys overtuigend naar volgende ronde nacompetitie

Pekelder Boys kende weinig moeite met Meeden en plaatste zich voor de volgende ronde van de nacompetitie.

Pekelder Boys heeft zich op overtuigende wijze geplaatst voor de volgende ronde van de nacompetitie. In eigen huis was het te sterk voor Meeden, dat na een 3-0 ruststand met 5-0 werd verslagen. De Pekelders mogen zich nu gaan opmaken voor een uitwedstrijd tegen vierdeklasser Wijster.

Pekelder Boys begon goed aan de wedstrijd en had al snel een 1-0 voorsprong te pakken via Willem Lammerts. Deze werd halverwege de eerste helft uitgebreid door Harold Hut: 2-0. Toen Lars Roelfsema er voor de rust ook nog 3-0 van maakte was de wedstrijd al zo goed als gespeeld.

In de tweede helft voerde de thuisploeg de score nog wat verder op. Eerst was het Hut, die met zijn tweede van de middag, de stand naar 4-0 bracht. Het slotakkoord was voor Martin Schreuder, die de eindstand op 5-0 bepaalde.  Op pinkstermaandag treed Pekelder Boys aan tegen Wijster.