Jos Smidt: “Titan is klaar voor promotie naar de 3e klasse!”

Titan speelt tegen Read Swart om promotie naar de 3e klasse, Jos Smidt vindt dat zijn club klaar is voor promotie.

Titan heeft zondag 9 juni de mogelijkheid om te promoveren naar de derde klasse. Dan moet het in Appelscha huidig 3e klasser Read Swart zien te verslaan. Die finale werd bereikt na een loodzware wedstrijd tegen Havelte. Die werd uiteindelijk gewonnen na strafschoppen.

Titan-aanvaller Jos Smidt denkt dat zijn ploeg ook tegen Read Swart wel een kans maakt, al hoopt de Titaan dat het niet zo moeizaam gaat als afgelopen zondag. “Dat was een hele zware wedstrijd. Zij begonnen direct goed en het was extreem warm. Doordat we zelf veel kansen misten hebben we het ons onnodig moeilijk gemaakt.”

Aanval doorslaggevend

De komende tegenstander zegt Smidt niet zoveel. “Ik ken ze niet echt, maar ik heb wel gezien dat ze twee aanvallers hebben die veel doelpunten maken, dus voorin zal hun kracht wel liggen. Het zal een betere ploeg zijn dan Havelte, aangezien ze 20 punten meer hebben gehaald.” Maar ook de aanval van Titan lijkt een belangrijke factor te kunnen gaan spelen in de wedstrijd tegen Read Swart denkt Smidt. “We hebben veel spelers die een goal kunnen maken en gemiddeld hebben we wel 2 tot 3 goals per wedstrijd gemaakt dit seizoen.”

Titan klaar voor 3e klasse

Om de promotie te bewerkstellingen kan het volgens Smidt op bepaalde punten nog wel beter. “We zullen nauwkeuriger moeten worden en alles moet dan ook een stapje sneller gedaan worden. Wel is Titan klaar voor de stap naar de 3e klasse, aangezien we ook al twee seizoenen meedraaien bovenin de 4e klasse. Ik verwacht tegen Read Swart een harde wedstrijd, maar uiteindelijk gaan wij promoveren.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Mike Reuvers heeft de Jupiler League nog niet uit het hoofd gezet

Benoemd worden tot de onbetwiste vedette van het Jeugdteam Kanaalstreek. Vergeleken worden met Arjen ...

Vijf vragen aan: Ferdy Kuiper (Westerwolde)

Ferdy Kuiper was zonder twijfel dé man van het afgelopen voetbalweekend. De 21-jarige verdediger van Westerwolde ...

Valthermond en Nieuw-Buinen gebaat bij overwinning

Morgenavond staat er een mooie bekerontmoeting op het programma, namelijk de Kanaalstreek-derby tussen Valthermond ...