Titan moet op herhaling na nederlaag tegen Read Swart

Titan wist niet te winnen van Read Swart en heeft donderdag nog een nieuwe kans tegen Westerwolde.

Titan moet op herhaling voor promotie naar de 3e klasse. De Titanen verloren in Appelscha met 2-1 van derdeklasser Read Swart. Daardoor moet het donderdag aantreden tegen Kanaalstreekgenoot Westerwolde dat verloor van Sellingen.

Het begin van de wedstrijd was voor de Friezen, die na een twintigtal minuten spelen op een 1-0 voorsprong kwamen. Titan kreeg voor rust nog wel een paar goede kansen, maar wist niet op gelijke hoogte te komen. In de tweede helft moest Read Swart met tien man verder, maar Titan was niet in staat om de gelijkmaker te produceren. Al had het daar wel een aantal mogelijkheden voor, maar een poging op het houtwerk kwam het dichtste bij. Het tiental van Read Swart bleef overeind en kwam in blessuretijd op 2-0. Titan maakte daarna nog de 2-1, maar dat was slechts voor de statistieken.