Bareveld in wachtkamer na nederlaag tegen Zandhuizen

Bareveld zal moeten afwachten of het nog een kans krijgt om voor handhaving te spelen na de nederlaag tegen Zandhuizen.

Bareveld zit voorlopig in de wachtkamer na de 3-2 nederlaag tegen Zandhuizen. Bij winst was het zeker geweest van handhaving in de vierde klasse, maar het verloor van 5e klasser Zandhuizen. Bareveld moet nu de andere nacompetitiefinales voor de 4e klassen afwachten of het nog een herkansing krijgt.

Bareveld was de nacompetitie om handhaving vorige week goed begonnen. In de eerste ronde walste het over THOS heen. Het werd maar liefst 9-0, maar tegen Zandhuizen liep het heel anders. De 5eklasser kwam in de eerste helft al snel op voorsprong door Ronald Mulder. Die score werd voor rust nog verdubbeld door Hein Bergsma.

Bareveld moest in de tweede helft uit een ander vaatje tappen en kwam terug tot 2-1 via Chris Bijl. Ondanks de aansluitingstreffer kon Zandhuizen toch weer uitlopen naar 3-1 via Sjoerd Bloemhoff. Rene Huizing zorgde ervoor dat de spanning nog terugkeerde: 3-2. Desondanks zat de gelijkmaker er niet meer in en moet Bareveld afwachten of het nog een kans krijgt op handhaving.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

HOC boekt knappe overwinning op EMMS

Na winst in de eerste twee wedstrijden van dit seizoen moest HOC vorige week ...

Onstwedder Boys redt het niet tegen VIOD

Onstwedder Boys is er zaterdagmiddag niet in geslaagd een goed resultaat te behalen bij ...

Gieten laat het lelijk liggen

Gieten heeft met 3-3 gelijkgespeeld tegen Valther Boys, na een 1-3 voorsprong bij rust. ...