Jeugdvoetballers Batse toernooi halen ruim 1600 euro op!

Het Batse jeugdvoetbaltoernooi bij Musselkanaal was weer een groot succes.

Afgelopen weekend vond het zesde “Batse Jeugdvoetbaltoernooi” van de vv Musselkanaal plaats. Net als andere jaren werd er gevoetbald voor het goede doel, dit jaar voor “Spieren voor Spieren”.  Er werd voor meer dan €1600 bij elkaar gevoetbald door de jeugdige voetballers. Helaas in aanloop van het toernooi nog een aantal late afmeldingen maar gelukkig waren er 64 (!) teams aanwezig om er een leuk sportief weekend van te maken.

De vrijdagavond werd een half uur onderbroken door een fikse onweersbui, maar daarna ging een ieder weer vrolijk verder. Na afloop werd er door de activiteiten commissie van de vv Musselkanaal een gezellige avond georganiseerd m.m.v. drive-inn “Dubbel Sound”. Bij de JO19 werd Borger verrassend winnaar. In de JO17-1 poule ging Ter Apel met de bokaal naar huis en bij de JO17-2 was het vv Bargeres dat als eerste eindigde.

Veel jeugd

Zaterdagmorgen volop jeugd, ouders en grootouders, veel wind maar gelukkig geen regen. Naast de springkussen -hindernisbaan ook kinderentertainer Jordi van der Werf weer aanwezig. Winnaars van de ochtend: Onstwedder boys JO8-1, Mussel JO8-1, Stadskanaal JO9-1, Nieuw Buinen JO9-1, Stadskanaal JO9-4, Musselkanaal JO11-1, ASVB/Wedde JO11-1, Onstwedder boys JO11-2. De winnaars van het middagprogramma waren Onstwedder Boys JO13-1, Drenthina JO13-, Musselkanaal JO15-1, Rolder Boys JO15-2.

Foto’s

Foto’s van beide dagen verschijnnen binnenkort op de facebookpagina van het Batse toernooi.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gasselternijveen wint ‘Vullen of Voeden’!!

Tijdens de uitzending van VI heeft Johan Derksen zojuist bekend gemaakt dat v.v. Gasselternijveen ...

Deadline Day

Amateurs hebben vandaag nog de mogelijkheid om hun overschrijvingen te regelen.