Vanavond spelen Westerwolde en Titan tegen elkaar voor opnieuw een finaleplek om promotie naar de 3e klasse.

Donderdagavond 13 juni (vanavond dus) spelen Westerwolde en Titan tegen elkaar met als inzet een plaats in de (volgende) finale voor promotie naar de derde klasse. Het eerste elftal van Titan is in de reguliere competitie op de derde plaats in de vierde klasse E geëindigd en nu dus ook nog in de race is voor een stapje hogerop. Afgelopen zondag was de ploeg van trainer Aalderink in hun (eerste) finale van de nacompetitie niet opgewassen tegen Read Swart uit De Knipe. Door de nederlaag van Westerwolde afgelopen zondag tegen Sellingen in Blijham, bestaat er ook voor de Vlagtwedders de mogelijkheid via de herkansing alsnog promotie af te dwingen. De winnaar van de wedstrijd van vanavond speelt komende zondagmiddag 16 juni tegen TLC (Tolbert Leek Combinatie) of Ruinerwold om een plaats in de derde klasse. Deze wedstrijd wordt dan op neutraal terrein gespeeld. De scheidsrechter van dienst is dhr. H. Mulder uit Vries en hij zal worden geassisteerd door de heren K.H. Brondijk en P. Hut uit respectievelijk Hoogezand en Winschoten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Ter Apel ’96 (met de hakken over de sloot) veilig!

Waar vorige week nog werd gezegd dat Ter Apel ’96 wel de slag, maar ...

SV Mussel mist uitgelezen kans tegen DSZ ’16

SV Mussel blijft ook na de wedstrijd tegen concurrent DSZ ’16 één van de ...

SETA met lege handen tegen VVAK

SETA heeft in een rechtstreekse ontmoeting met VVAK, concurrent in de strijd om plaats ...