TEVV keert nog niet terug op de velden!

TEVV keert voorlopig nog niet terug op de voetbalvelden.

TEVV keert in het seizoen 2019/2020 nog niet weer terug op de velden. Dat heeft de gemeente Borger-Odoorn naar buiten gebracht. Daarmee blijft een spraakmakende rentree van de roemruchte club uit Tweede Exloërmond dus uit  op de voetbalvelden.

TEVV had in de persoon van Johan Sikkes al een trainer gevonden voor het nieuwe seizoen. Daarnaast voldeed het aan de richtlijnen van de KNVB, maar is een rentree voorlopig uitgesloten. Toch blijft TEVV actief en blijft het gesprekspartner voor de toekomstige ontwikkelingen in het dorp.

Gezamenlijke voetbalvisie

In de afgelopen periode hebben er wel verkennende gesprekken plaats gevonden omtrent het voetbal in Tweede Exloërmond, maar daar is geen definitieve terugkeer van TEVV uit voortgekomen. De gesprekken vonden plaats tussen De Treffer ’16, Stichting Dorpsbelang en Dorpshuis Tweede Exloërmond. Dit allemaal vanuit de gedachte om een gezamenlijke visie te ontwikkelen voor het voetbal in de dorp. Nu TEVV voorlopig nog niet terugkeert zal De Treffer ’16 voorlopig gewoon als enige de honneurs waarnemen op het voetbalgebied in Tweede Exloërmond.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Trainerscarrousel: SETA geeft Kral een kans

Na een rijke loopbaan als voetballer richt Willy Kral (49) zich op het trainersvak. ...

Nieuw Buinen moet genoegen nemen met vijfde plaats op Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

Nieuw Buinen werd vijfde tijdens de finaledag van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi.

FC Ter Apel ’96 zet vrijwilligers in het zonnetje

Op de foto John Krops (L) en Herman Muers(R). FC Ter Apel ’96 heeft ...