TEVV keert nog niet terug op de velden!

TEVV keert voorlopig nog niet terug op de voetbalvelden.

TEVV keert in het seizoen 2019/2020 nog niet weer terug op de velden. Dat heeft de gemeente Borger-Odoorn naar buiten gebracht. Daarmee blijft een spraakmakende rentree van de roemruchte club uit Tweede Exloërmond dus uit  op de voetbalvelden.

TEVV had in de persoon van Johan Sikkes al een trainer gevonden voor het nieuwe seizoen. Daarnaast voldeed het aan de richtlijnen van de KNVB, maar is een rentree voorlopig uitgesloten. Toch blijft TEVV actief en blijft het gesprekspartner voor de toekomstige ontwikkelingen in het dorp.

Gezamenlijke voetbalvisie

In de afgelopen periode hebben er wel verkennende gesprekken plaats gevonden omtrent het voetbal in Tweede Exloërmond, maar daar is geen definitieve terugkeer van TEVV uit voortgekomen. De gesprekken vonden plaats tussen De Treffer ’16, Stichting Dorpsbelang en Dorpshuis Tweede Exloërmond. Dit allemaal vanuit de gedachte om een gezamenlijke visie te ontwikkelen voor het voetbal in de dorp. Nu TEVV voorlopig nog niet terugkeert zal De Treffer ’16 voorlopig gewoon als enige de honneurs waarnemen op het voetbalgebied in Tweede Exloërmond.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Trainerscarrousel: Buinen, SJS , Mussel en Pekelder Boys

Het einde van het kalenderjaar is in zicht en dus zijn de verschillende clubs ...

TransferTalk: versterking voor Nieuw Buinen

Nadat Nieuw Buinen in de afgelopen weken een aantal keer geconfronteerd werd met het ...

Tussenstand FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 10

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 10.