Ger Kleefmantoernooi wederom groot succes

Het Ger Kleefmantoernooi bij SJS was een mooie afsluiter van het voetbalseizoen.

Afgelopen weekend stond de traditionele jaarafsluiting bij voetbalvereniging SJS op het programma. Een weekend vol voetbal, vertier en vermaak! Op vrijdagavond werd het Ger Kleefmantoernooi afgetrapt in de categorieën 35+, 45+ en dames. Na afloop van het toernooi werd de avond feestelijk afgesloten met muzikale ondersteuning door Duo Sound. Het weer was uitstekend, wat niet gezegd kon worden over de zaterdagochtend. Het jeugdtoernooi voor de categorieën kabouters en JO8 t/m JO12 dreigde in het water te vallen, maar gelukkig bleef dit grotendeels iedereen en alles bespaard. Mooie en spannende wedstrijden wisselden zich af, de luchtkussens, het onderdeel ‘Peer ‘m derin’ en FC Emmen-mascotte Sibi zorgden voor vertier tussen de wedstrijden door. Het publiek was er wederom in grote getale en genoot van een prachtig toernooi. Er viel geen onvertogen woord en de aftrap naar een rookvrije generatie bij voetbalvereniging SJS werd een groot succes!

Eigen mix-toernooi en afsluitende BBQ

Na afloop van de toernooien was het dan de beurt aan de eigen leden van SJS. In twee poules van 5 teams werd er gestreden om de spreekwoordelijke hoogste eer. Bijzonder aan deze editie was de inschrijving van het zogenaamde ‘Wilting-team’ dat met eigen familieleden en aanhang een team op de been bracht dat opvallend veel talent herbergt. Na wederom veel spanning en strijd op het voetbalveld werd het seizoen afgesloten met een barbecue voor ruim honderd leden en vrijwilligers.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Teamindelingen in coronatijd

Teamindelingen voorafgaand aan een nieuw voetbalseizoen vraagt vaak om de nodige aandacht, de KNVB ...

Nieuw Buinen vervangt Valthermond in halve finale Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

Valthermond heeft afgezegd voor de halve finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi, Nieuw Buinen ...

(Voorlopige) Deelnemerslijst FCK Amateurtoto

Overzicht van de (voorlopige) deelnemerslijst van de FCK Amateurtoto.