Zaalvoetbalvereniging Borger zit in de lift

De toekomst van de zaalvoetbalvereniging Borger ziet er florissant uit, volgend seizoen breidt het uit met twee teams.

Het gaat goed met de zaalvoetbalvereniging Borger. Komend seizoen zijn er maar liefst zes teams te bewonderen in sporthal De Koel. Daarmee komen er twee extra teams bij ten opzichte van vorig jaar toen er voor het eerst een vierde elftal werd toegevoegd.

En dan te bedenken dat voor een aantal jaren geleden er met moeite twee teams geformeerd konden worden. De zaalvoetbalvereniging Borger timmerde de laatste jaren echter flink aan de weg en voerde de laatste jaren een gezond en succesvol beleid. Een derde team werd op de been gebracht en vorig jaar zelfs een vierde. Het was terug te zien in de prestaties van de afgelopen jaren van de elftallen. Zo werden zowel het vlaggenschip als het tweede elftal tot tweemaal toe achter elkaar kampioen.

Toekomst

Het eerste van Zvv Borger komt daardoor komend seizoen uit in de hoofdklasse, terwijl het tweede elftal in de 1e klasse komt te spelen. De zaalvoetbalvereniging speelt met de komst van een vijfde en zesde elftal ook in op de toekomst van de club. De twee nieuwe teams zullen voornamelijk bestaan uit jonge en talentvolle spelers. Zaalvoetbalvereniging Borger kan dan ook met vertrouwen naar de toekomst kijken.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys naar finaledag Indoor Soccer toernooi

Onstwedder Boys is er gisteravond in geslaagd om zich te plaatsen voor de algehele ...

Kabinet bevestigt: Buitensporten tot 27 jaar in teamverband toegestaan vanaf 3 maart

Er is wellicht een versoepeling op komst voor het trainen in teamverband voor sporters ...