Alteveer verliest nipt van HODO

Alteveer bood knap weerstand tegen HODO, maar verloor uiteindelijk nipt.

Alteveer heeft de eerste bekerwedstrijd tegen 3e klasser HODO nipt verloren. De strijdlustige Groningers maakten het de Drenten knap lastig. Na een helft spelen werd er gerust met 1-1, waarna HODO in de tweede helft toch nog de zege naar zich toe trok: 1-2.

De gasten hadden het betere van het spel in de eerste helft, maar HODO kon de kansen niet benutten. Het was Alteveer dat dit wel deed en in de persoon van Dennis Klooster op een 1-0 voorsprong kwam. Twee minuten later was het alweer gelijk door een goal van Dennis van Veen.

Ook in de tweede helft bleef Alteveer strijden voor een goed resultaat en kreeg het ook wel kansen via Maurice Gersonius en Ramon Jansen. Het was echter HODO dat uiteindelijk nog doel wist te treffen. Ferrie Fieten zorgde ervoor dat de punten toch richting Hollandscheveld gingen: 1-2.