GKC wint in doelpuntenfestijn van Gieterveen

Gieterveen en GKC trakteerden de toeschouwers op heel veel doelpunten.

GKC heeft in een waar doelpuntenfestijn gewonnen van Gieterveen. De Gieterveners waren met name de eerste helft veel beter, maar ondanks een 3-1 voorsprong werd er met 4-4 gerust. Ook na de pauze werd er gescoord en was het GKC dat uiteindelijk aan het langste eind trok met een 5-6 overwinning.

GKC was vooral in de counter levensgevaarlijk, met name via de rappe Danny Kolp. Die scoorde ook de eerste treffer van de wedstrijd na dertien minuten spelen. Dennis Smit zorgde al snel voor de gelijkmaker vanaf de strafschopstip. De thuisploeg had het heft in handen en kwam op een 2-1 voorsprong door aanwinst Jeremy Weerts. Die zelfde Weerts was voor rust nogmaals twee keer trefzeker. Ook Kolp had voor rust zijn hattrick te pakken en door een benutte penalty van Alting werd er gerust met 4-4.

Na de pauze was Kolp opnieuw het goudhaantje voor GKC, want de aanvaller zorgde met een prachtige lob voor de 4-5. Gieterveen kwam echter terug via Bidjoy Ramcharan, maar in een gelijkspel eindigde het uiteindelijk niet. Met zijn vijfde treffer van de wedstrijd bezorgde Kolp GKC in de slotminuten alsnog de zege.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Borger nipt onderuit tegen Amicitia VMC

Borger heeft zichzelf in de thuiswedstrijd tegen Amicitia geen goede dienst bewezen. In een ...

Lars Baas wint en scoort bij rentree

Ondanks de 5-2 overwinning, de twee goals van Edwin Drenth, een goal en assist ...