Nieuw Buinen wint van Beilen

Nieuw Buinen boekte een prima bekerzege op Beilen.

Nieuw Buinen heeft de eerste officiële wedstrijd van het seizoen gewonnen. In de beker werd er thuis gewonnen van Beilen. De Buunermonders stonden bij rust al met 3-1 voor en prikten er na rust nog een doelpunt bij, waardoor het met 4-1 zegevierde.

De bezoekers hadden nog wel de leiding genomen via Koen Hollemans, maar Roy Feiken bracht de thuisploeg al snel weer langszij. Diezelfde Feiken zorgde ook voor de 2-1 voorsprong. Mark Schreuder maakte het voor rust allemaal nog wat comfortabeler door de 3-1 te laten aantekenen. In de tweede helft bepaalde Denny Feiken uiteindelijk de eindstand op 4-1.