NWVV kende weinig moeite met Mussel en won met ruime cijfers.

NWVV is goed begonnen aan de bekercampagne. In de Kanaalstreekderby tegen Mussel zegevierde het maar liefst met 5-1. Opnieuw een pijnlijke nederlaag voor kersverse vierdeklasser Mussel, die nog geen denderende voorbereiding kent. Voor de Nieuw-Weerdingers een fraaie zege, die wel eens tot de kampioenskandidaten kunnen behoren in de zaterdag 5e klasse F.

NWVV mocht een flink aantal nieuwe spelers verwelkomen in de afgelopen transferperiode. Dat de ploeg daardoor beter is geworden bleek wel in de wedstrijd tegen Mussel. Zo scoorde de van Titan overgekomen spits Marko Mihalji direct twee keer. Tim Kollmer maakte er ook twee, waarbij Mussel tussendoor nog wat terug deed. De vijfde treffer werd gemaakt door Roy Super, waardoor NWVV uiteindelijk met ruime cijfers won: 5-1.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Tien Mondkers slepen punt uit het vuur in ‘Stad’

In een meer hectische dan goede wedstrijd heeft Valthermond een punt overgehouden aan het ...

NWVV na rust langs Valther Boys

Voor NWVV wachtte nog één bekerwedstrijd, tegen Valther Boys. Doordat beide ploegen nog puntloos ...

SPW boekt belangrijke zege bij Hoogersmilde

SPW boekte een minimale zege, maar dat leverde wel drie hele belangrijke punten op.