Gasselternijveen wint in derby van GKC

Gasselternijveen was de sterkste in de derby tegen GKC en lijkt op weg naar de volgende bekerronde.

Gasselternijveen heeft de derby tegen GKC gewonnen. In Gasselte nam Gasselternijveen een 0-1 voorsprong in de eerste helft.  Die score werd na rust uitgebreid naar 0-3. In de slotfase deed GKC nog wel  terug, maar dat mocht verder niet baten. Door de 1-3 zege lijkt Gasselternijveen hard op weg naar de volgende bekerronde.

Gasselternijveen begon sterk aan de wedstrijd en nam het heft in handen. Bas van der Tuuk opende al vroeg in de wedstrijd de score namens de bezoekers met een mooi afstandsschot. De gasten hadden het betere van het spel in de eerst helft, maar konden de score niet verder uitbreidden. GKC was eenmaal dichtbij de gelijkmaker, maar trof het houtwerk.

Ook in de tweede helft was Nieveen dominerend, maar het compact spelende GKC hield de rijen gesloten. Pas diep in de tweede helft viel de 0-2, nadat Wessel Koomans attent was en van dichtbij kon binnen tikken. Twee minuten later was de wedstrijd definitief gespeeld toen Jochem van Klaveren een voorzet tegen de touwen knikte. Vlak voor tijd deed Danny Kolp met een fraai schot nog wat terug, wat de eindstand van deze derby opleverde: 1-3.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Geflatteerde nederlaag voor Ter Apel ’96

Na het verlies vorige week in de uitwedstrijd tegen Twedo kon Ter Apel ’96 ...

SPW verliest met ruime cijfers van ZNC

SPW leek bij rust al kansloos, maar kwam na rust nog knap terug tegen ...