Roy Veen: “JVV wil bovenin de middenmoot meedraaien.”

Roy Veen verwacht dat JVV een stuk beter gaat presteren dan de afgelopen seizoenen.

JVV eindigde de afgelopen jaren steevast in de onderste regionen van de zondag 5e klasse. Weinig punten, rond de 100 doelpunten tegen, niet echt cijfers die rooskleurig genoemd mogen worden. Toch heeft Roy Veen de hoop dat het komend seizoen anders gaat bij zijn club en spreekt Veen de verwachtingen uit dat het wel eens een leuk seizoen kan worden voor JVV.

Het afgelopen seizoen eindigde, mee door het terugtrekken van Veelerveen, JVV op de laatste plek in de zondag 5e klasse met slechts tien punten en een doelsaldo van 38 voor en maar liefst 105 doelpunten tegen. Veen wijt dat niet aan kwaliteitsverschil, maar vindt dat zijn elftal harder voor elkaar moet werken tijdens wedstrijden. “Dat heeft vind ik niet perse met kwaliteit te maken, maar meer met de inzet die wij leveren tijdens wedstrijden. We moeten meer voor elkaar vechten en werken en meer een team met elkaar gaan vormen. Dan krijgen we ook minder doelpunten tegen tijdens bepaalde wedstrijden.”

De lat hoger leggen

Ondanks de magere resultaten van de afgelopen jaren wil Veen nu toch eens hoger gaan eindigen met JVV dan de afgelopen jaren. “De doelstelling voor komend seizoen is in ieder geval om bovenin de middenmoot mee te draaien. En misschien zelfs nog wel hoger.” Zelf heeft Veen voor zichzelf de lat ook hoger gelegd, die vorig seizoen negen keer trefzeker was voor JVV. “Ik hoop er komend seizoen toch zeker minimaal 15 te maken.”

Veen is ambitieus en wil zelfs in de komende jaren wel een stapje hogerop met JVV. “Het zou mooi zijn als dit nog binnen drie jaar gaat lukken, maar we blijven wel realistisch. We kijken eerst wat er dit jaar gaat gebeuren. De voorbereiding tot nu toe op dit seizoen ziet er goed uit. Witteveense Boys en Weiteveense Boys zijn in mijn ogen de grootste kanshebbers dit seizoen. Ik verwacht in ieder geval dat dit een heel leuk seizoen wordt voor JVV.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

‘Kanon’ Sander Zikken in de lappenmand

“Het ging dit seizoen net zo lekker!” Het zijn de woorden van Sander Zikken. De ...