HOC speelt gelijk tegen KSC

HOC had aan gelijkspel voldoende om door te gaan in de beker.

Foto Rianne van der Laan, Jelle Siekman (links) scoorde de 1-0 namens HOC.

HOC heeft zich geplaatst voor de volgende ronde van de beker. Daarvoor was een gelijkspel tegen KSC voldoende. In eerste instantie leek HOC op een gemakkelijke zege af te stevenen, maar een rode kaart voor Stefan van der Laan vroeg in de tweede helft gooide toch enigszins roet in het eten. Jelle Siekman en Richard Wiggers hadden al gezorgd voor een 2-0 ruststand. Tegen de tien man kwam KSC diep in de tweede helft terug tot 2-1 via Jordin Blaak. Toen Damian Mensing vlak voor tijd ook nog de 2-2 binnenschoot werd het nog heel even spannend. HOC hield echter stand en plaatste zich met het gelijke spel voor de volgende ronde.