Winst voor Sellingen, verlies voor JVV

Sellingen moest ruim winnen van Wedde en deed dat ook en bekerde daardoor verder.

Sellingen is door naar de volgende ronde van de beker. Voorafgaand aan de derde poulewedstrijd moesten de Sellingers op doelsaldo BNC zien voorbij te gaan. Dat lukte eindelijk met een doelpunt verschil. Sellingen was in eigen huis veel te sterk voor Wedde en wist met 6-2 te winnen. BNC won eveneens zijn wedstrijd en deed dit met 3-0 van JVV. Daardoor eindigde Sellingen op een doelsaldo van +8, terwijl BNC met +7 eindigde. Voor JVV zit het bekeravontuur erop.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Fotoverslag: Titan – Zwartemeer

De return van het tweeluik tussen derdeklasser Titan en tweedeklasser Zwartemeer had iets meer ...

Sneu verlies Valthermond tegen Lemelerveld

De druiven waren zuur voor Valthermond dat beter was dan Lemelerveld, maar wel na ...