Chris Bijl: “Bareveld gaat voor handhaving.”

Chris Bijl hoopt zich komend seizoen te kunnen handhaven met Bareveld.

Bareveld mocht vorig seizoen weer eens zijn opmaking wachten in de vierde klasse. Het begon aardig aan het seizoen, maar zakte met name in de tweede seizoenshelft ver weg. Uiteindelijk bleef Bareveld er toch in en komt het ook komend seizoen uit in de vierde klasse. Chris Bijl hoopt ook dat komende jaren Bareveld in de vierde klasse kan blijven.

Dat het vorig seizoen nog zo moeizaam verliep kan Bijl wel verklaren. “Het was tot het einde spannend en soms hebben we ook onnodig wedstrijden weggegeven. Maar de belangrijkste reden zat hem toch in de blessures en schorsingen. Maar ook waren een aantal andere teams kwalitatief sterker.”

Directe handhaving

Het is Bareveld de afgelopen jaren niet echt gelukt om uit te groeien tot een stabiele vierdeklasser. Bijl hoopt dat dit de komende jaren wel gebeurd, maar is ook voorzichtig met zijn doelstelling voor komend seizoen. “Ik denk dat het wel kan. We hebben een jeugdige selectie, die aangevuld wordt met wat ervaren spelers. Als we op elkaar ingespeeld raken, dan kunnen we een aardig team vormen. Voor komend seizoen gaan we voor directe handhaving, omdat er toch veel wisselingen binnen de selectie zijn geweest.”

Belangrijk zijn voor het team

Bijl heeft het naar zijn zin bij Bareveld, maar sluit niet helemaal uit dat hij zijn ambities nog elders wil waar gaan maken. Komend seizoen hoopt Bijl in ieder geval belangrijk te kunnen zijn voor zijn team. “Ik heb het hier naar mijn zin en ik kan goed meekomen met de rest. Ik voetbal ook voor mijn plezier, maar zeg nooit, nooit. Komend seizoen wil ik belangrijk zijn voor het team en hoop ik meer doelpunten te gaan maken dan het vorige seizoen.”

Over de sterkte van de competitie kan Bijl niet al te veel zeggen, maar de doelstelling is in ieder geval duidelijk. “Ik heb niet echt een verwachting. Er zijn wat nieuwe teams bij gekomen, dus het is altijd maar weer afwachten. Het is zeker een leuke competitie-indeling. En als we erin blijven en we hebben leuk meegedaan dan kunnen we aan het einde van het seizoen tevreden zijn.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Patrick Bults: “Februari wordt dé maand voor Ter Apel”

IJs en weder dienende beginnen de voetbalclubs uit de Kanaalstreek in het weekend van 24 ...

Jelle Siekman gaat vol vertrouwen achter de bal staan

Met nog zeven minuten op de klok staan HOC en Schoonebeek vanavond opnieuw gezamenlijk ...

Nick Oosting beleeft moeizaam eerste seizoen bij SJS

SJS boekte afgelopen zaterdag pas haar tweede overwinning van het seizoen. En deze zege ...