Robin Hood Topschutter van de Kanaalstreek

Wie wordt komend seizoen de Robin Hood Topschutter van de Kanaalstreek?

FC Kanaalstreek is verheugd om te melden dat ook komend seizoen weer gestreden gaat worden om de titel: De Topschutter van de Kanaalstreek. Net als in het voorgaande seizoen is het Robin Hood Ribhouse in Drouwen de naamgever van deze prestigieuze titel.

Welke voetbalspits wordt komend seizoen de opvolger van Jelle Siekman van HOC? Welke spits zijn honger naar de goal kan nooit gestild worden? Welke spits blijft altijd maar jagen op zijn doelpunten? Welke topschutter wil altijd de beste zijn? Wie is de Robin Hood van de Kanaalstreek? Wie wordt komend seizoen: De Topschutter van de Kanaalstreek.

Kom gerust eens langs in het Robin Hood Ribhouse en beleef een avond uit eten in de middeleeuwse sferen! Ook leuk om met je team een avond uit te genieten of een familiedag met de hele vereniging te plannen. https://www.robinhoodribhouse.nl/

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Tussenstand EK Pool na Denemarken – Finland: 0-1

De tussenstand van de FC Kanaalstreek EK Pool na Denemarken - Finland

Gezien op YouTube: Scunthorpe United

Scunthorpe United is een club in de marge van het Engelse profvoetbal. Dit seizoen ...

FC Emmen zet zich in voor Freddie Pranger Memorial

FC Emmen zal 1 september prominent aanwezig zijn tijdens het Freddie Pranger Memorial toernooi. ...