Dennis Bergmann: “Een plek bij de eerste vijf zou mooi zijn voor De Treffer ’16.”

Dennis Bergmann vindt dat een plek in de middenmoot haalbaar is voor De Treffer ’16 en hoopt op de top vijf.

De Treffer ’16 bestaat nu een drietal jaren en speelde in die tijd in de zondag 5e klasse E. De resultaten waren een 13e, 4e en 7e plek op de ranglijst. Ook komend seizoen gaat Dennis Bergmann met De Treffer voor een plek in de middenmoot, waarbij een plek in de top vijf mooi zou zijn.

Bergmann was te spreken over het voorgaande seizoen al was het ook wel wisselvallig te noemen. “Het was een seizoen met ups en down, maar als team hebben we wel voor elkaar gevochten.”  De middenvelder wil de komende seizoenen vooral met De Treffer doorgroeien als club en een brede basis neerleggen. “Komende seizoenen willen we vooral inzetten op de jeugd. Zodat er straks een goede basis ligt en dat er daardoor voldoende aanwas is voor de senioren. De jeugd kan dan in de toekomst het stokje overnemen van het huidige eerste elftal.”

Plek bij de eerste vijf

Voor het komende seizoen denkt Bergmann dat er misschien wel een plek bij de eerste vijf in het verschiet ligt. Dat moet dan wel gebeuren zonder sterkhouder Benjamin Mazeau. De topscorer van vorig seizoen vertoont zijn balkunsten komend seizoen bij Borger. Bergmann is echter van mening dat zijn vertrek prima opgevangen kan worden. “Wij voetballen als een team en als er één iemand weg valt, dan betekend dat niet dat je minder gaat voetballen. Door middel van jeugdspelers wordt dat gat wel opgevuld en als team kunnen wij dat opvangen.”

Bergmann is dan ook positief gestemd over het komende seizoen. “We hebben een nieuwe trainer en een eigen accommodatie, dus een soort van frisse start. De top vijf is denk ik wel haalbaar, maar dat is altijd even afwachten hoe het uitpakt. Ook omdat we een nieuwe trainer hebben, maar de middenmoot moeten wij zeker kunnen halen.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like