Mussel ging bij zijn terugkeer in de vierde klasse nipt onderuit.

Mussel heeft zijn terugkeer in de vierde klasse niet op kunnen luisteren met een resultaat. Op bezoek bij SVBO ging het nipt onderuit. In Emmen werd het na een 2-2 ruststand uiteindelijk 3-2 voor SVBO.

Nils Spakman had de thuisploeg al na tien minuten spelen op 1-0 gezet. Matthijs Ferhmann zorgde voor de gelijkmaker, waarna Marcel Spiekman SVBO weer aan de leiding hielp. De ruststand werd bepaald op 2-2 door Nick Uil. Diep in de tweede helft werd Robert Veringa uiteindelijk de matchwinner namens SVBO: 3-2.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

PJC wint na knappe comeback van Kwiek

PJC kwam uit geslagen positie terug en boekte een knappe zege op bezoek bij ...

FC Ter Apel ’96 wint nipt van HOC

FC Ter Apel '96 deed goede zaken met de nipte overwinning op HOC.

EEC verliest van SVBC

Ook tegen SVBC zat er voor EEC geen goed resultaat in.