NWVV en SETA starten met een gelijkspel

NWVV en SETA speelden in een doelpuntrijk duel gelijk.

NWVV en SETA zijn de competitie begonnen met een doelpuntrijk gelijkspel. In een vermakelijke wedstrijd nam NWVV een 2-0 voorsprong, maar SETA trok voor rust nog de stand weer gelijk. Ook na rust waren de doelpunten evenredig verdeeld.

NWVV begon beter aan de wedstrijd en een snelle openingsgoal volgde. Roy Super was attent en tikte een rebound binnen. Een tweetal minuten later vond ook Peter van Elten het doel met een afstandsschot. Het leek op een makkelijke middag uit te draaien voor de thuisploeg, maar gedurende de eerste helft kwam ook SETA beter in het spel. In de 35e minuut volgde de aansluitingstreffer na een secuur schot van Leon Bode. Voor de pauze kwamen de gasten nog op gelijke hoogte dankzij een benutte strafschop van David Karabed.

SETA kwam goed uit de kleedkamer en stond na rust snel op voorsprong na een prachtige goal van Karabed. Na een uur spelen was de wedstrijd alweer in evenwicht en opnieuw was Super er als de kippen bij om een afvallende bal in het doel te werken: 3-3. Daarna volgden er nog wel kansen, maar gescoord werd er niet meer en dus moesten beide elftallen genoegen nemen met een gelijkspel.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen komt niet verder dan remise tegen Roswinkel

Gieterveen heeft verzuimd om de tweede plek in de vijfde klasse F over te nemen ...

NWVV grijpt laatste strohalm

Na vier wedstrijden heeft NWVV eindelijk weer een overwinning bij kunnen schrijven. De Nieuw-Weerdingers ...

De Treffer ’16 blijft winnen

In een wedstrijd waarin De Treffer '16 op enig moment nog maar negen tegenstanders ...