Onstwedder Boys is het seizoen goed begonnen met een 3-0 overwinning.

Onstwedder Boys is de competitie goed gestart met een 3-0 zege op DKB. Bij rust stond Onstwedde al op een 2-0 voorsprong. Al kregen de gasten zeker in het tweede bedrijf ook kansen, daar scoorden de Boys nogmaals en won het uiteindelijk met 3-0.

De bezoekers kregen de eerste kans van de wedstrijd via David van Zandwijk, maar doelman Rein Koudstaal bracht redding. Daarna waren de betere kansen voor de thuisploeg. Anne Wilzing en Harm Visser waren echter nog niet trefzeker. Dat was Gerwin de Wijk na een half uur spelen wel. De Wijk mocht aanleggen van elf meter en faalde niet: 1-0. Niet veel later verdubbelde Onstwedder Boys de voorsprong via Jarno Sterenborg: 2-0 en tevens ruststand.

Tikkie terug

Na de pauze begon de ploeg uit De Krim aan te dringen en moest doelman Koudstaal aan het werk. De goalie maakte pogingen van Donavon van Groningen en Berny Renker onschadelijk. Van Zandwijk kreeg ook nog een levensgrote kans op de aansluitingstreffer, maar schoot van dichtbij over. In het verloop van de tweede helft pakte Onstwedder Boys de draad ook weer op en waren er mogelijkheden op de beslissende 3-0. Die viel echter pas tien minuten voor tijd. Een te korte terugspeelbal werd onderschept door Sem Nieuwenhuis, die Gerko Scheper daarna een niet te missen kans bood: 3-0. Daarbij bleef het ook zodat Onstwedder Boys de eerste drie punten kon bijschrijven.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

HOC veegt GKC van de mat

Op HOC staat momenteel geen maat. Want ga maar na: de fusieclub uit Exloo ...

Jeffrey Spelten schiet Borger naar overwinning

Even leek het erop dat Borger op exact dezelfde wijze als vorige week tegen ...

Borger wint Kanaalstreekderby van SJS met ruime cijfers

Borger won de Kanaalstreekderby van SJS en plaatste zich voor nacompetitie tegen handhaving.