Voorbeschouwing speelronde 2 zaterdagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zaterdag gespeeld worden.

Zaterdag staat speelronde 2 van de competitie op het programma voor de zaterdagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor deze speelronde.

Mussel – Onstwedder Boys

De eerste Kanaalstreekderby van het seizoen in de zaterdag 4e klasse D die op het progamma staat. Mussel werd vorig seizoen kampioen in de zaterdag 5e klasse F en keerde dus weer terug in de 4e klasse. De Mussel wil dit seizoen voorkomen dat het direct weer degradeert en dus is handhaving de belangrijkste doelstelling. Voor Onstwedder Boys is juist promotie de inzet. De Boys deden vorig seizoen al lang mee om de titel, maar konden die race uiteindelijk niet volhouden. Ook via de nacompetitie lukte het niet en dus wil men dit jaar opnieuw een poging wagen. In ieder geval is Onstwedder Boys goed gestart met een 3-0 zege op DKB. Een zege op Mussel zou dan ook een goed vervolg zijn, zodat men kan spreken van een prima start. Mussel zal dat echter willen voorkomen en de eerste punten willen bijschrijven, om zo ook snel van de hatelijke nul af te zijn.

SETA – NKVV

SETA heeft voor dit seizoen de nodige ambities in de zaterdag 5e klasse F. De club uit Musselkanaal mocht veel nieuwe spelers verwelkomen en lijkt er een stuk sterker op geworden. SETA wil dan ook bovenin meedoen. Vorige week tegen NWVV liet SETA al zien dat er rekening met hen gehouden moet worden. SETA kwam knap terug van een 2-0 achterstand en speelde uiteindelijk met 3-3 gelijk tegen NWVV, dat ook tot de kanshebbers in de zaterdag 5e klasse F behoord. Maar om de kandidatuur kracht bij te zetten zal SETA wel moeten winnen van NKVV. NKVV won namelijk de eerste wedstrijd en dus is het zaak voor SETA om de achterstand op potentiële titelkandidaten niet gelijk al op te laten lopen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Uitslagen nacompetitievoetbal 8 juni

Uitslagen van de zaterdag gespeelde nacompetitiewedstrijden.

(Eind)standen bekervoetbal zondagclubs

(Eind)standen van de zondagclubs uit de regio van de Kanaalstreek.

Stand zondag 4e klasse E

Overzicht van de stand van de zondag 4e klasse E.