SETA wint met ruime cijfers van NKVV

SETA boekte de eerste zege van het seizoen en deed dat met ruime cijfers.

SETA heeft de thuiswedstrijd tegen NKVV met ruime cijfers weten te winnen: 6-1. Ondanks een 0-1 achterstand liep de thuisploeg in de tweede helft weg bij de gasten uit Dalerpeel. Robin Veldhuis had NKVV op voorsprong gezet, waarna Issa Chuma de 1-1 voor zijn rekening nam. Na rust ging het pas echt los aan de kant van SETA, dat nog een vijftal treffers wist te produceren. Ahmed Yousif en David Karabed waren tweemaal trefzeker voor SETA. Ook Davut Yuksel mocht nog een duit in het zakje doen. Een ruime overwinning voor SETA, dat na twee wedstrijden de tweede plaats op de ranglijst in neemt in de zaterdag 5e klasse F.