Voorbeschouwing speelronde 3 zondagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zondag gespeeld worden.

Zondag staat speelronde 3 van de competitie op het programma voor de zaterdagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor deze speelronde.

WKE  ’16 – Valthermond

Een fraai affiche tussen de huidige nummers 3 en 5 van de ranglijst in de zondag 2e klasse L. Beide ploegen zijn nog ongeslagen, al is het nog vroeg in het seizoen. Valthermond speelde slechts nog maar één wedstrijd tot nu toe. Die werd overigens wel met riante cijfers gewonnen van Veendam 1894: 6-1. WKE speelde een wedstrijd meer en speelde gelijk tegen Stadskanaal en won vorige week van Annen. De Emmenaren hebben dus een punt meer dan de Mondkers. De winnaar van deze wedstrijd zal voorlopig aanhaken bij de top in deze klasse, de verliezer zal voorlopig even een pas op de plaats moeten maken.

HOC – Musselkanaal

Een wedstrijd tussen twee ploegen uit de zondag 3e klasse C, die beiden nog wachten op de eerste overwinning. Na twee speelrondes heeft HOC  één punt en staat Musselkanaal zelfs nog op de hatelijke nul. HOC opende met een gelijkspel tegen Raptim en verloor vorige week van Protos. Musselkanaal ging onderuit tegen Erica en CEC. Vast niet de start waarop de Groenwitter had gehoopt. Beide ploegen zullen dan ook op zoek gaan naar de eerste zege, ook om uit de onderste regionen weg te blijven van deze zondag 3e klasse C.

SPW – VVK

Al na twee speelrondes een echte topper in de zondag 4e klasse C. De nummers 1 en 2 van de ranglijst nemen het tegen elkaar op. Zowel SPW als VVK wonnen beiden hun eerste twee wedstrijden. Zo beroerd als het vorige seizoen verliep voor SPW, zo goed is het huidige seizoen gestart. Eerst werd Bareveld verslagen en afgelopen speelronde werd bij Wedde gewonnen. De Knoalsters nemen dan ook voorlopig de koppositie in. Dat zal ook de inzet zijn van de topper aanstaande zondag. In ieder geval mag de winnaar nog een weekje langer genieten van deze fraaie positie zo vroeg in het seizoen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stand zondag 2e klasse L

Overzicht van de stand van de zondag 2e klasse L.

Voorbeschouwing inhaalronde zondagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zondag gespeeld worden.

Stand zaterdag 4e klasse D

Overzicht van de stand van de zaterdag 4e klasse D.