Effectief GKC wint ruim van Weiteveense Boys

GKC benutte de kansen tegen Weiteveense Boys en won met ruime cijfers.

GKC heeft Weiteveense Boys met ruime cijfers aan de zegekar gebonden. De Gasselters gingen effectief om met de kansen en schoten uiteindelijk vijf keer raak. Doordat Weiteveen niet scoorde stond er na negentig minuten spelen een ruime 5-0 overwinning op het scorebord.

De start van de wedstrijd was goed te noemen voor GKC, dat al snel op voorsprong kwam uit een vrije trap van Richard Wieringh. Enkele minuten later was het bijna 2-0, maar Danny Kolp zag zijn schot op de paal belanden. Weiteveen dat meer balbezit had dan de thuisploeg kwam maar moeilijk door het stug verdedigende GKC. Toch kregen de gasten een paar kansen, maar tot scoren kwam Weiteveen niet.

Ook in de tweede helft was het balbezit voor de bezoekers, maar was het juiste de thuisploeg dat levensgevaarlijk bleef op de counter. Twintig minuten voor tijd viel de 2-0 voor GKC, via een fraai schot van Rick Alting. Een paar minuten later viel de beslissing, nadat Bjorn Schuiling de 3-0 binnen tikte op aangeven van Kolp. GKC gaf in de laatste tien minuten van de wedstrijd de score nog wat meer glans. Eerst was het Patrick Zondag met de 4-0, waarna Kolp in de laatste minuten van de wedstrijd ook nog zijn goaltje mocht meepikken: 5-0.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Stadskanaal nadert koploper: wel puntverlies

SC Stadskanaal heeft twee dure punten laten liggen in de strijd om het kampioenschap ...

Stadskanaal verliest van Dalen

Stadskanaal is de tweede seizoenshelft begonnen met een nederlaag bij Dalen.