Titan laat zege uit handen glippen tegen tiental van Zwartemeerse Boys

Titan had de overwinning zo goed als binnen, maar liet deze toch uit de handen glippen.

Titan heeft dure punten verspeeld op bezoek bij Zwartemeerse Boys. De Titanen stonden met 1-3 voor tegen tien man van Zwartemeerse Boys, maar gaven de zege in de laatste tien minuten uit handen. Uiteindelijk moest Titan genoegen nemen met een 3-3 gelijkspel.

De gasten kenden een voortvarende start en binnen het kwartier stond het met 0-1 voor door Rick Hendriks. De thuisclub kwam even na het half uur spelen op 1-1 via Daimy ten Velde. Toch ging Titan met een voorsprong rusten, Harm Jan Moesker scoorde de 1-2.

Na rust ging het er al snel rooskleuriger uitzien voor Titan, dat met een man meer kwam te staan. Het breidde de voorsprong verder uit naar 1-3 en leek daarmee de wedstrijd in de knip te hebben. Het doelpunt van Julian Bruining bleek uiteindelijk toch niet voldoende. Ten Velde maakte tien minuten voor tijd de 2-3 en in de laatste minuten viel ook nog eens de 3-3 door Hidde Walda. Zo waren de druiven zuur voor Titan dat twee dure punten verspeelde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen rolt vierdeklasser Schoonebeek op

In het Winter Wonderland van Emmen werd er op het sportpark van SC Angelslo ...

GKC schiet half dozijn vol tegen JVV

GKC won opnieuw met ruime cijfers en was duidelijk een maatje te groot voor ...