Alteveer boekt simpele zege tegen Usquert

Alteveer kende niet al teveel moeite met Usquert en won met ruime cijfers.

Alteveer kent een goede start van de competitie. Ook de tweede wedstrijd werd gewonnen en ook nog eens met ruime cijfers. Tegenstander Usquert bleek niet opgewassen tegen de dadendrang van Alteveer en werd met een 6-1 nederlaag huiswaarts gestuurd.

Alteveer begon niet goed aan de wedstrijd en Usquert was feller in de duels. Na een kwartier nam Alteveer de overhand en creëerde het veel kansen, maar het vizier stond niet op scherp. Toch kwam Alteveer op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Ray den Boef. Alteveer bleef aandringen en leek op 2-0 te komen, maar op wonderbaarlijke wijze ging de bal maar niet in het doel. Drie keer in tien seconden tijd werd er op doel geschoten, maar elke keer stond er wel iemand van Usquert op de goede plek. Toch kwam de 2-0 er toch vlak voor de rust. Ramon Jansen was de doelpuntenmaker. 

Oppermachtig Alteveer

Na de rust was Alteveer oppermachtig en dit resulteerde wederom in een handvol kansen. Toch werd het pas in de 65e minuut 3-0 door een prima goal van Maurice Gersonius. Hierna liet Alteveer de teugels wat vieren waardoor Usquert de overhand kreeg en drie minuten later werd het 3-1. Alteveer was weer wakker geschud en voerde de druk weer op. Er werden nog drie doelpunten gemaakt. Twee keer door Bryan Schenkel en het andere doelpunt kwam op naam van Rudy Akpinar. Uiteindelijk was het een simpele overwinning voor de mannen van Johan Postma. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FOTOVERSLAG: Pekelder Boys – Gieterveen

Na negentig minuten degradatievoetbal was het bijschrijven van één punt het maximaal haalbare voor ...

SPW haalt uit in Winschoten

SPW heeft haar goede start in de vierde klasse een passend vervolg gegeven. Op ...

Koploper HOC hard onderuit in Emmen

HOC beleefde gistermiddag in Emmen een vervelende start van de tweede competitiehelft. Op bezoek ...