Buinen bindt ook Valther Boys aan de zegekar

Buinen blijft koploper van de zondag 5e klasse E na de overwinning op Valther Boys.

Foto Andries Middelbos, Buinen-speler Arno Huizing probeert de bal van zijn directe tegenstander af te pakken.

Buinen is ook na speelronde vier nog koploper van de zondag 5e klasse E. Op bezoek bij Valther Boys zegevierde Buinen met 1-4.  Mark Sikkema bracht de gasten al in de tiende minuut op voorsprong.  Albert Stevens bepaalde de ruststand op 0-2. Toen Thorsten Leeuw in de tweede helft de 0-3 op het scorebord bracht was de wedstrijd wel gespeeld. Valther Boys deed nog wat terug, maar Marcel Vedder bracht de marge daarna weer op drie. Ook de rode kaart van Sikkema had daarna geen invloed meer op het scoreverloop.  Buinen won met 1-4 en is na vier wedstrijden nog altijd ongeslagen.

Foto’s Andries Middelbos: Valther Boys – Buinen