Mussel lijdt nederlaag tegen SCN

Mussel kwam op voorsprong tegen SCN, maar wist deze niet vast te houden.

Mussel heeft ook zijn vierde competitiewedstrijd verloren. In Nieuwlande ging het met 3-1 onderuit tegen SCN. Desondanks een voorsprong van 0-1 bij rust kon Mussel de wedstrijd daarna niet naar zich toe trekken en wacht het nog altijd op de eerste punten.

Mussel leverde een goede en energieke eerste helft af en dat leidde tot een 0-1 voorsprong. Ruben Katoen zorgde ervoor dat de bezoekers op voorsprong kwamen. Na de pauze kreeg Mussel kansen op 0-2, maar was het SCN dat op gelijke hoogte kwam. Een curieus doelpunt, waarbij de vraag was of de bal de lijn wel was gepasseerd. Tot overmaat van ramp viel even later ook de 2-1 via Jeffrey Marissen. Erwin Smale zorgde in de slotminuten met de 3-1 ervoor dat de punten definitief in Nieuwlande achterbleven.