Mussel kwam op voorsprong tegen SCN, maar wist deze niet vast te houden.

Mussel heeft ook zijn vierde competitiewedstrijd verloren. In Nieuwlande ging het met 3-1 onderuit tegen SCN. Desondanks een voorsprong van 0-1 bij rust kon Mussel de wedstrijd daarna niet naar zich toe trekken en wacht het nog altijd op de eerste punten.

Mussel leverde een goede en energieke eerste helft af en dat leidde tot een 0-1 voorsprong. Ruben Katoen zorgde ervoor dat de bezoekers op voorsprong kwamen. Na de pauze kreeg Mussel kansen op 0-2, maar was het SCN dat op gelijke hoogte kwam. Een curieus doelpunt, waarbij de vraag was of de bal de lijn wel was gepasseerd. Tot overmaat van ramp viel even later ook de 2-1 via Jeffrey Marissen. Erwin Smale zorgde in de slotminuten met de 3-1 ervoor dat de punten definitief in Nieuwlande achterbleven.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Ter Apel ’96 met één been in derde klasse

Ter Apel ’96 heeft in Zweeloo een goede stap gezet om volgend seizoen in ...

Gasselternijveen morst dure punten

Ondanks dat Gasselternijveen nog steeds de vierde plek van vijfde klasse E bezet, heeft men dure ...

Borger geeft overwinning weg en kan titel vergeten

Mocht Borger nog titelaspiraties hebben dan moest het afgelopen zaterdag winnen van middenmoter SVBO. ...