Onstwedder Boys speelt in topper gelijk tegen Tiendeveen

Onstwedder Boys speelde in de topper tegen Tiendeveen gelijk.

Onstwedder Boys heeft in de topper tegen Tiendeveen met 3-3 gelijkgespeeld. De Boys kwamen met 2-0 achter tegen de koploper van de zaterdag 4e klasse D, maar kwamen knap terug. Sterker nog, Onstwedde kwam zelfs in de tweede helft op een 2-3 voorsprong. Tiendeveen kwam echter langszij, waardoor het gelijkopgaand treffen een logische uitslag kreeg: 3-3.

Voor Onstwedder Boys was het vooral zaak om Tiendeveen-spits Ismael Ucan aan banden te leggen, maar dat lukte de bezoekers in de eerste helft niet. Ucan zorgde na een kwartier spelen voor de 1-0 voorsprong van de thuisploeg en verdubbelde deze persoonlijk nog voor rust. De Boys scoorden op slag van rust nog wel de belangrijke aansluitingstreffer via Gerko Scheper.

Na de pauze kwamen De Boys halverwege de tweede helft op gelijke hoogte via Jarno Sterenborg. Een vijftal minuten later viel ook de 2-3, die op naam kwam van Sem Nieuwenhuis. Lang bleef de voorsprong niet staan en het was Kadir Tangor die de 3-3 liet aantekenen. Daarna waren er nog kansen voor beide ploegen op de winst, maar dat was voor beide elftallen wellicht wat teveel van het goede geweest.