Sellingen ook onderuit tegen Erica

Sellingen leed opnieuw een nederlaag en is nog op zoek naar de eerste punten.

Met drie gespeeld en 0 punten staat Sellingen voorlopig op de laatste plaats in de zondag 3e klasse C. Ook tegen Erica konden de Sellingers het niet bolwerken. Bij rust keek men al aan tegen een 0-2 achterstand, waarna het uiteindelijk met ruime cijfers verloor: 1-5.

Kjeld Huls had de Ericanen in de eerste helft op voorsprong gezet, waarna de gasten een paar minuten later hulp kregen van de thuisploeg. Een eigen doelpunt zorgde voor de 0-2 ruststand. Na de pauze scoorde Sellingen de aansluitingstreffer via Daan Koolhof, maar het bleef ook bij die ene treffer. Jori Ebbinge scoorde de beslissende 1-3, waarna kort erop ook de 1-4 volgde van Huls. In de laatste minuten van de wedstrijd scoorde Erica nog een keer voor de statistieken en bepaalde Nick Hoorn de eindstand op 1-5.