Voorbeschouwing speelronde 5 zaterdagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zaterdag gespeeld worden.

Zaterdag staat speelronde 5 van de competitie op het programma voor de zaterdagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor deze speelronde.

NWVV – MSC

Een topper in de zaterdag 5e klasse F tussen de nummers twee en drie van de ranglijst. Zowel NWVV als MSC zijn nog ongeslagen na respectievelijk vier en drie competitiewedstrijden. NWVV speelde een keer gelijk tegen SETA en won de andere drie wedstrijden met duidelijke cijfers. Ook de cijfers van MSC zijn tot nu toe indrukwekkend te noemen. De Meppelers wonnen drie wedstrijden en hebben 21 doelpunten voor en 0 tegen. Klinkende cijfers en dus zal NWVV een pittige wedstrijd kunnen verwachten. Bij winst kan NWVV goede zaken doen op de ranglijst, mede ook omdat twee andere concurrenten SETA en Borger elkaar treffen.

SETA – Borger

De andere topper in de zaterdag 5e klasse F. De nummers zes en vier van de ranglijst treffen elkaar in Musselkanaal. En ook SETA en Borger zijn tot nu toe ongeslagen. SETA speelde eenmaal gelijk en won de andere twee wedstrijden met ruime cijfers. Ook Borger kan uitstekende cijfers weerleggen. De groenhemden wonnen drie keer en hebben een doelsaldo van 16 voor en 0 tegen. Ook in deze wedstrijd zijn de belangen dus groot. Bij winst kan Borger SETA op vijf punten zetten, wint SETA dan komt het op een punt voorsprong ten opzichte van Borger en blijft het bovenin meedoen. Een ontmoeting tussen twee clubs uit de Kanaalstreek, die beiden vol voor de winst zullen gaan.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stand zondag 5e klasse D

Overzicht van de stand van de zondag 5e klasse D.

Stand zaterdag 5e klasse F

Overzicht van de stand van de zaterdag 5e klasse F na speelronde 3.

Stand zondag 2e klasse L

Overzicht van de stand van de zondag 2e klasse L.