Alteveer wint in extremis van WEO

Alteveer won voor de derde keer op rij, al kwam de zege pas laat tot stand.

Alteveer heeft de derde zege op rij geboekt. Zij het enigszins gelukkig, want de zege kwam pas in de laatste minuut van de wedstrijd tot stand. Het won met 1-2 bij WEO en doet met negen punten uit drie wedstrijden bovenin mee in de zondag 5e klasse D.

De wedstrijd begon gelijkopgaand en beide elftallen waren aan elkaar gewaagd. Toch kwam Alteveer in 15e minuut op een 0-1 voorsprong door een afstandsschot van Maurice Gersonius. Hierna bleef de wedstrijd in evenwicht. In het laatste kwartier voor rtust kreeg WEO de overhand, maar dit resulteerde niet in goede kansen.

Blunder

Na de thee begon WEO feller dan Alteveer wat ook snel resulteerde in de gelijkmaker door Sven Beeftink. WEO begon fysieker te spelen en kreeg hiervoor ook 3 gele kaarten van de goed leidende scheidsrechter Bos. Alteveer had de kans om de score uit te breiden, maar Bryan Schenkel wist de bal niet in het doel te krijgen. WEO had ook nog een paar goede counters, maar doelman Scheper stond zijn mannetje. In de laatste minuut voor tijd kreeg Alteveer een vrije trap op 25 meter van het doel. Dennis Klooster besloot in een keer op doel te schieten en de bal ging tegen de netten na het matige optreden van de keeper van WEO. Vlak daarna floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd en nam Alteveer de 3 punten mee naar huis.