Borger wint eenvoudig van SETA

Borger had ook met SETA niet al teveel moeite en kan zich gaan opmaken voor de kraker tegen MSC.

Foto Alle Oldenbeuving, Bonne Timmer scoorde twee keer voor Borger in de wedstrijd tegen SETA.

Borger heeft de topper tegen SETA eenvoudig weten te winnen. Waar op voorhand misschien een spannende wedstrijd werd verwacht, daar bleek daar in de praktijk niets van terecht te komen. Borger verkreeg al vroeg in de wedstrijd een 0-2 voorsprong en speelde het duel daarna gecontroleerd uit, zonder dat het al teveel in de problemen kwam. Doordat ook MSC heel ruim won van NWVV, lijken Borger en MSC de voornaamste titelkandidaten te zijn in de zaterdag 5e klasse F. Volgende week ontmoeten beide ploegen elkaar in Borger.

Zowel SETA als Borger was nog ongeslagen en dus er was de hoop dat het een boeiende wedstrijd kon worden. Maar dat bleek dus niet zo te zijn deze middag in Musselkanaal. Al na vijf minuten spelen had Borger het leder tegen de touwen geschoten. Bonne Timmer schoot raak vanuit een lastige hoek. Vijf minuten later was de 0-2 ook al een feit en was het Gijs Roda die de marge verdubbelde. Borger hield de controle in de eerste helft en na een half uur was het pleit wel beslecht. Opnieuw was Timmer de gevierde man, de middenvelder scoorde met een prachtig afstandsschot.

De nul

Ook in de tweede helft kon SETA de gasten niet in verlegenheid brengen. Wel waren er een aantal mogelijkheden te noteren, maar doelman Haandrikman wist voor de vierde wedstrijd op rij de nul te houden. Borger scoorde nog wel een keer in de tweede helft en ook Roda mocht zijn tweede van de middag noteren. Daarmee was de eindstand bepaald en was Borger de duidelijke winnaar van deze middag. SETA maakt daardoor voorlopig een pas op de plaats in de zaterdag 5e klasse F, terwijl Borger volgende week tegen MSC mag laten zien wie echt de grootste titelfavoriet is in deze klasse.

Foto’s Alle Oldenbeuving: SETA – Borger