De Treffer ’16 verliest van Zandpol

De Treffer ’16 kwam terug van een achterstand, maar kon net geen resultaat uit het vuur slepen.

De Treffer ’16 heeft de uitwedstrijd bij Zandpol verloren. De Treffer kwam met 3-0 achter te staan, maar wist terug te komen tot 3-2. Daar bleef het echter bij en dus werd de tweede nederlaag een feit. Stefan Knuppe zorgde voor de 1-0 voorsprong na twintig minuten spelen. En vanaf daar ging het hard, want tien minuten later lag de 2-0 er ook in. Patrick Fietje was de doelpuntenmaker en een aantal minuten later was Fietje ook de maker van de 3-0. De Treffer deed voor rust nog wel wat terug via Pascal Manning. Toen Wouter Bartels er 3-2 van maakte in de tweede helft leek er toch nog een resultaat in te zitten voor De Treffer. Het lukte de gasten echter niet meer om te scoren en ook Zandpol deed dit niet, waardoor het duel in 3-2 eindigde.