Musselkanaal in extremis langs HODO

De derde zege op rij voor Musselkanaal, dat pas in de slotminuut won van HODO.

Musselkanaal heeft de derde zege op rij geboekt. Na derbywinst van vorige week tegen FC Ter Apel ’96, won het nu ook van HODO. Al kwam de zege pas in de allerlaatste minuut van de wedstrijd tot stand. Maar daar maalde niemand om aan de kant van Musselkanaal, dat zo op drie punten kwam van koploper CEC.

In de beginfase waren er mogelijkheden voor beide partijen. Het waren de bezoekers die de ban braken in deze eerste helft. Rolf Kayser kreeg de bal voor de voeten vanuit een kluts en schoot het leder tegen de touwen: 0-1. De thuisploeg kwam voor rust nog langszij, een handsbal leverde een strafschop op. Ferrie Fieten faalde niet vanaf elf meter: 1-1 en tevens ruststand.

Enerverende tweede helft

Na rust was het direct al raak. Eerst was het HODO dat scoorde, waarbij het maar de vraag was of elke toeschouwer al wel langs het veld stond. De 2-1 van Patrick Timmerman was echter snel weer weggepoetst door Musselkanaal. Een paar minuten later zorgde Jordy Oost namelijk voor de 2-2. Wederom kwam HODO op voorsprong en weer was het Timmerman die scoorde. Maar net als bij de 2-1, werd ook de 3-2 direct weer weggepoetst. En wederom door Oost, die voor de tweede maal deze middag trefzeker was.

Goudhaantje Manning

Een enerverende wedstrijd, die voor Musselkanaal de goede kant op leek te gaan toen HODO-speler Fieten moest inrukken met een rode kaart. Maar Musselkanaal had het lastig om te profiteren van het overtal en dus leek het toch in 3-3 te gaan eindigen. Maar in de allerlaatste minuut van de wedstrijd werd Ruben Manning het goudhaantje voor Musselkanaal. Manning scoorde uit een hoekschop de winnende treffer en bezorgde Musselkaal daarmee de drie punten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Sterk Mussel ruim langs Twedo

SV Mussel  heeft de 10-1 overwinning op Erica’86 van vorige week een goed vervolg ...

Valthermond kan het tij nog niet keren

De ontmoeting tussen Valthermond en Emmeloord was een wedstrijd tussen twee ploegen die de ...

Onstwedder Boys wint bij WVV

Onstwedder Boys kent een prima start van het seizoen en boekte ook op bezoek ...