Nieuw Buinen verliest nipt van Veendam 1894

Nieuw Buinen ging nipt onderuit tegen Veendam 1894.

Nieuw Buinen heeft het uitduel met Veendam 1894 met 2-1 verloren. De oranjehemden kwamen wel op voorsprong, maar die werd voor rust teniet gedaan. Een benutte penalty van Marnix Kolder in de tweede helft zorgde ervoor dat de punten in Veendam bleven.

De thuisploeg had binnen tien minuten al op voorsprong kunnen staan, maar mistte twee enorme kansen op de openingstreffer. Aan de andere kant opende Eddie Schoenmaker wel de score namens Nieuw Buinen. De aanvaller verschalkte de Veendam-goalie met een zeer bekeken boogbal . Veendam ging daarna op zoek naar de gelijkmaker en kreeg daar ook de nodige kansen voor. In de 34e minuut scoorde Veendam dan ook de 1-1 via Dion Berisha, tevens de ruststand.

Na de pauze had Nieuw Buinen moeite om echte kansen te creëren en moest het na ruim zeventig minuten spelen een penalty incasseren. Kolder faalde niet vanaf elf meter en bracht Veendam op een 2-1 voorsprong. Dat bleek ook na negentig minuten spelen de eindstand te zijn, waardoor Nieuw Buinen al weer vier wedstrijden op rij zonder overwinning is.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen verliest opnieuw van angstgegner Heiligerlee

Gieterveen trof op de eerste speeldag angstgegner Heiligerlee en opnieuw wist het niet te ...

Verdiende driepunter voor De Treffer tegen JVV

De Treffer '16 heeft afgerekend met JVV. De ploeg uit Tweede Exloërmond zette de ...

Ter Apel ’96 overtuigend langs Twedo

Ter Apel '96 is de competitie op overtuigende wijze gestart: de grensbewoners boekten een ...