Stadskanaal lijdt eerste nederlaag tegen Annen

Stadskanaal leed bij Annen de eerste competitienederlaag van het seizoen.

Foto Stoffer Bakker, Niek van der Woude heeft zojuist Stadskanaal op 1-1 gezet tegen Annen.

Stadskanaal is tegen de eerste competitienederlaag van het seizoen gelopen. Op bezoek bij Annen ging het met 2-1 onderuit. Daarmee lieten de Knoalsters een mooie kans liggen om de koppositie te grijpen, want koploper Helpman ging onderuit tegen Valthermond en GVAV speelde gelijk tegen WKE ’16.

In Annen werd de ongeslagen reeks door Stadskanaal geen vervolg gegeven en was het de thuisploeg die halverwege de eerste helft op voorsprong kwam. Dolf Nijborg tekende voor de 1-0, die een tiental minuten later teniet werd gedaan door Niek van der Woude. Beide ploegen weer op gelijke hoogte en de 1-1 was ook tevens de ruststand. Na de pauze duurde het lang voordat er weer gescoord werd, maar het was Roald Lammerts, die Annen de zege ging bezorgen. De 2-1, een klein kwartier voor tijd bleek de enige treffer van de tweede helft te zijn. Daarmee werd de eerste nederlaag een feit voor Stadskanaal, dat op de 3e plek staat in de zondag 2e klasse L.

Foto’s Stoffer Bakker: Annen – Stadskanaal