Titan wint ruim van Bargeres

Titan is ook na vier wedstrijden nog ongeslagen en won zondag van Bargeres

Titan won ook op bezoek bij Bargeres met duidelijke cijfers en blijft daardoor ongeslagen. Na vier wedstrijden staan de Titanen op de derde plek met tien punten uit vier duels. Twee punten achter Sweel en KSC, waarbij laatstgenoemde een wedstrijd meer speelde.

De wedstrijd was nog maar net begonnen of de bal lag al op de stip. De aanvaller van Bargeres werd onregelementair gestuit en de bal ging terecht op de stip. Het buitenkansje werd door Navid Poyan verzilverd: 1-0. Binnen tien minuten lag de bal aan de andere kant ook op de stip. Een duidelijke handsbal liet de scheidsrechter geen keus. Ook Harm-Jan Moesker wist met dit buitenkansje wel raad. Titan had vervolgens het betere van het spel. De ploeg kwam ook vrij snel op 1-2, maar de grensrechter had buitenspel geconstateerd. Even later was het opnieuw Moesker die het net wist te vinden. Een voorzet op maat van Rick Hendriks werd door Moesker goed afgemaakt. De grensrechter had weer buitenspel geconstateerd, maar de scheidsrechter ging hier niet in mee: 1-2.

Snelle beslissing

In de tweede helft leek Titan de wedstrijd snel te beslissen. Een vloeiende aanval eindigde met een prima voorzet van Peter Stap en Moesker stond wederom op de goede plek: 1-3. Titan bleef de bovenliggende partij en Bargeres gaf steeds meer ruimte weg. Uiteindelijke profiteerde Titan hiervan via Thijs Over. Hij speelde zijn tegenstander uit en schoot beheerst raak. Even leek het nog spannend te kunnen worden. Bargeres bracht het verschil namelijk weer terug tot twee via Rob Stiekema, maar spannend werd het niet meer. Rick Hendriks bepaalde de einduitslag op 2-5 na een prima steekpass van invaller Patrick Luiten. Aanstaande zondag komt het eveneens hoog geklasseerde KSC op bezoek.