Voorbeschouwing speelronde 6 zaterdagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zaterdag gespeeld worden.

Zaterdag staat speelronde 6 van de competitie op het programma voor de zaterdagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor deze speelronde.

VHK – Onstwedder Boys

Voor Onstwedder Boys staat er in speelronde zes weer een topper op het programma. De nummer twee van de ranglijst in de zaterdag 4e klasse D gaat op bezoek bij de nummer drie van de ranglijst, VHK. Het verschil tussen beiden is slechts een punt. Daarnaast staan de Boys maar een punt achter op koploper Vitesse ’63, dat ook een lastige uitwedstrijd heeft bij hoogvlieger SCN. Er ligt zaterdag dan misschien ook wel een uitgelezen kans voor Onstwedder Boys om de koppositie over te nemen. Tot nu toe verloren de Boys nog geen enkele wedstrijd, tegenstander VHK verloor eenmaal. Houden de Boys deze reeks in stand of gaat men voor het eerst de bietenbrug op in Sint Jansklooster. In ieder geval een belangrijke topper voor beide elftallen.

Borger – MSC

De absolute topper in de zaterdag 5e klasse F. Borger en MSC wonnen hun eerste vier wedstrijden met overtuigende cijfers en zijn daarom ook de nummers 2 en 1 van de ranglijst. Het doelsaldo spreekt momenteel iets in het voordeel van de Meppelers. Borger incasseerde nog geen tegengoal en maakte er zelf 20. MSC maakte er maar liefst 28 en kreeg ook nog maar 1 doelpunt tegen. Borger won afgelopen zaterdag vrij eenvoudig met 0-4 bij SETA, terwijl ook MSC overtuigend won bij NWVV: 1-7. Daarmee lijken Borger en MSC voorlopig de voornaamste titelkandidaten te zijn in deze zaterdag 5e klasse F. Maar wie nou de echte titelfavoriet is zal zaterdag duidelijk worden als beide ploegen elkaar in Borger treffen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Programma vrouwenvoetbal zaterdag 25 september

Overzicht van de wedstrijden die zaterdag 25 september op het programma staan in het ...

FC Kanaalstreek Amateurtoto

De FC Kanaalstreek Amateurtoto, voor de echte voetballiefhebber en kenner van de Kanaalstreek.