Voorbeschouwing speelronde 6 zondagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zondag gespeeld worden.

Zondag staat speelronde 5 van de competitie op het programma voor de zondagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor deze speelronde.

Sellingen  – HODO

Een confrontatie tussen de nummers 14 en 13 van de ranglijst in de zondag 3e klasse C. Beide elftallen kunnen de punten goed gebruiken om uit de onderste regionen weg te komen. Zowel Sellingen als HODO promoveerden het afgelopen seizoen van de 4e naar de 3e klasse. HODO wist tot nu toe een wedstrijd te winnen en vergaarde dus drie punten. De Sellingers wisten helemaal nog geen punten te halen en zijn dus broodnodig aan een overwinning toe. Een overwinning zou er ook voor zorgen dat Sellingen de aansluiting weer vindt met de ploegen die er boven staan, waarvan HODO er dus een is. Voor Sellingen telt zondag dan ook alleen de winst, anders kan het wel eens een lang en moeilijk seizoen gaan worden.

Titan – KSC

Een topper in de zondag 4e klasse D tussen de nummers drie en twee van de ranglijst. Titan kent een heel behoorlijke seizoenstart en is tot nu toe nog ongeslagen. Het speelde slechts een keer gelijk, al gaf het destijds tegen Zwartemeerse Boys onnodig een voorsprong uit handen.  De Titanen willen graag om de titel meespelen in de 4e klasse en de Nieuw-Weerdingers lijken ook een van de favorieten te zijn. Voorlopig is Sweel de koploper, dat won wel al haar vier wedstrijden. Tegenstander KSC verloor al wel een wedstrijd, maar speelde ook een wedstrijd meer dan Titan. Het verschil tussen beiden is twee punten en dus kan Titan bij winst in ieder geval de tweede plaats over nemen van KSC. Een zege brengt Titan dan ook weer een stapje dichter bij de gewenste koppositie.

Buinen – EEC

Een echte derby in de zondag 5e klasse E tussen Buinen en EEC. Elk seizoen weer een wedstrijd op zich, waarbij het de vraag is wie er vaak als winnaar uit de bus komt. Maar dit seizoen lijkt het anders te zijn en lijken de grootste kansen op een overwinning voor Buinen te zijn. De Buunerberen staan momenteel namelijk aan kop in de zondag 5e klasse E met dertien punten uit vijf wedstrijden.  Een groot contrast met EEC, dat nog geen enkel punt wist te vergaren en voorlaatste staat. Een overwinning lijkt dan ook in de maak voor Buinen, maar in een derby kan er van alles gebeuren. Weet EEC de eerste punten van het seizoen binnen te halen of blijft Buinen ook na zondag nog de koploper in de zondag 5e klasse E, dat is de hamvraag.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Programma vrijdag 15 april

Overzicht van de competitiewedstrijden die vrijdag 15 april op het programma staan.

Programma zaalvoetbal 15 februari

Overzicht van de zaalvoetbalwedstrijden die vandaag gespeeld worden.

Titan bindt ook Wijster aan de zegekar

Titan boekte opnieuw een zege en blijft aan kop gaan in de zondag vierde ...