Alteveer wint eenvoudig van Drieborg

Alteveer boekte opnieuw een zege en blijft zodoende bovenin meedoen in de zondag 5e klasse D.

Alteveer heeft ook zijn vierde competitiewedstrijd in winst omgezet. Thuis tegen Drieborg kende het niet al teveel moeite met de gasten en won het met ruime cijfers: 5-1.

Van meet af aan was Alteveer de bovenliggende partij en creëerde het veel kansen. Het was echter Drieborg dat de eerste de beste kans direct benutte Een 0-1 achterstand, die snel werd omgezet in een 3-1 voorsprong door Alteveer. Binnen een tijdsbestek van acht minuten scoorden Dennis Klooster, Bryan Schenkel en Maurice Gersonius. Zo ging Alteveer toch met een comfortabele voorsprong aan de thee.

Ook in de tweede helft volgde een zelfde spelbeeld, waarbij Alteveer weer de nodige kansen wist te creëren. Het werd dan ook al snel 4-1 via Ramon Jansen. Via Ray den Boef liep Alteveer verder uit en leek een monsterscore in de maak. De thuisploeg vond het na de 5-1 echter wel genoeg en speelde het restant van de wedstrijd zonder al teveel problemen uit. Zo heeft Alteveer ook na vier wedstrijden spelen nog de volle buit.