Eerste driepunter voor Sellingen na zege op HODO

Sellingen boekte eindelijk de eerste overwinning, het versloeg HODO.

Sellingen heeft zijn eerste zege geboekt in de zondag 3e klasse C. In eigen huis wist het nipt met 2-1 te winnen. Een belangrijke zege voor de Sellingers, die de laatste plaats overdeden aan HODO.

De gasten kwamen vroeg in de wedstrijd aan de leiding. Patrick Timmerman scoorde op aangeven van Marcel Pol. In de loop van de eerste helft kwam Sellingen beter in het spel en na twintig minuten spelen resulteerde dat in de 1-1 van Ian de Vrieze. Het gaf de Sellingers nog wat meer vertrouwen en de thuisploeg ging op zoek naar de 2-1. Op slag van rust kwam de voorsprong tot stand na een uitstekend schot van Rick Bos.

In de tweede helft werd Sellingen wat verder teruggedrongen door HODO, maar het kreeg zelf ook ruimte op de counter. Daar profiteerde Sellingen echter niet van, maar omdat ook HODO niet bij machte was om op gelijke hoogte te komen bleef het bij 2-1 en kon Sellingen de eerste driepunter bijschrijven.