Mussel verliest ook van HS ’88

Mussel kwam nog wel op voorsprong, maar ging uiteindelijk onderuit tegen HS ’88.

Mussel wacht nog altijd op de eerste zege in de zaterdag 4e klasse D. Ook in Hoogezand tegen HS ’88 kwam het niet tot winst. De Mussel begon voortvarend aan het duel en stond binnen tien minuten op een 0-1 voorsprong door Matthijs Fehrmann. Die voorsprong bleef de eerste helft staan, maar in de tweede helft draaide de thuisploeg de achterstand om. Rond het uur spelen bracht Aron Oortwijn beide ploegen op gelijke hoogte. Een kwartier voor tijd viel de 2-1 via Jorden Klopstra. In de laatste minuten maakte Arno Oosterhof er nog 3-1 van voor HS ’88.