Titan en KSC spelen gelijk in weinig verheffende topper

Titan kwam tegen KSC niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel.

Wat op papier een topper moest zijn in de zondag 4e klasse D, daar was er in de praktijk in ieder geval geen sprake van. Zowel Titan als KSC konden het publiek niet echt vermaken en de eindstand van 0-0  was dan ook een logische uitslag.

De kansen waren spaarzaam deze middag in Nieuw-Weerdinge en de eerste waren voor de gasten uit Schoonoord. Pas halverwege de eerste helft werd het doel van Titan-goalie Remon Poede onder vuur genomen. Stijn Vrielink en Marcel Hamberg wisten de doelman echter niet te passeren. De thuisploeg creerde ook niet bijster veel, maar leek wel op 1-0 te komen. Het doelpunt van spits Harm Jan Moesker werd echter afgekeurd vanwege buitenspel.

Kort na de pauze had diezelfde Moesker opnieuw de 1-0 op de schoen, maar de KSC-goalie bracht redding. Daarna vielen er nog wel een aantal kansen te noteren, voor onder andere Hendriks, maar gescoord werd er niet. Ook KSC was niet bij machte om de nul van het scorebord te spelen en dus stond na negentig minuten spelen dezelfde stand op het scorebord als aan het begin van de wedstrijd: 0-0. Koploper Sweel profiteerde optimaal van het puntenverlies van de achtervolgers en liep door een zege verder uit op KSC en Titan.