Mishandeling zorgt voor onrust bij GKC

Het ging zondag goed mis na een teamuitje bij de voetbalvereniging GKC.

Bij voetbalvereniging GKC is afgelopen zondag de nodige onrust ontstaan na de wedstrijd tegen Witteveense Boys ’87. Na de met 7-0 verloren wedstrijd volgde er een teamuitje, dat in een later stadium uit de hand liep. Een voetballer van GKC mishandelde een teamgenoot dusdanig, dat deze zelfs uiteindelijk moest afgevoerd worden naar het ziekenhuis.

De mishandeling vond plaats na afloop van het teamuitje  toen de selectie van GKC weer terugkeerde op het sportpark. Het slachtoffer liep dusdanige verwondingen op, dat hij moest afgevoerd worden naar het WZA in Assen. Overigens ging het slachtoffer naar het ziekenhuis nadat hij al thuis was geweest. Het slachtoffer had hoofdletsel opgelopen na de mishandeling, maar onduidelijk is de ernst van het letsel.

Passende maatregelen

De elftalleider, die verder niets met het voorval te maken had en wil hebben, van het eerste elftal heeft per direct al zijn taken neergelegd. Het bestuur van GKC betreurt de situatie ten zeerst en gaat met de betrokken om tafel om het voorval uit te praten. Daarnaast zal het bestuur passende maatregelen gaan treffen tegen de betrokkenen. Alle betrokkenen zouden inmiddels al wel hun spijt betuigt hebben over hetgeen dat is voorgevallen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Trainerscarrousel: Sellingen moet op zoek

Arend Scholtens stopt aan het eind van het seizoen als trainer bij vijfdeklasser Sellingen. De ...

HOC en Bas Nibbelke verlengen samenwerking

HOC en Bas Nibbelke zijn ook in het seizoen 2020/2021 aan elkaar verbonden.

Voorlopige deelnemerslijst FC Kanaalstreek EK-Poule

Een overzicht van de voorlopige deelnemerslijst van de FC Kanaalstreek EK-Poule.